HJØRRING HÅNDBOLD

Støt Hjørring Håndbold med 5.000 kr.

Skift til Sparekassen Vendsyssel, og henvis til Hjørring Håndbold, så støtter du med 5.000 kr.

HUSK at når du handler i Sportmaster har du mulighed for at støtte klubben med 5% af dit køb, hør mere om dette i Sportmaster

Bestyrelse

Bestyrelsens vision

I foråret 2021 tiltrådte der en nye og udvidet bestyrelse i Hjørring Håndbold. Det har betydet store forandringer og flere på vej. Vi betragter det som en helt nye start på Hjørring Håndbold, hvor vi arbejder ud fra et nyt værdi og målsæt.

Det er bestyrelsens klare målsætning for fremtiden, at fællesskabet og frivillighed skal bære den udvikling som skal skabe de resultater vi ønsker.

På et fremtidsværksted, udsprang nedenstående cirkel af arbejdet, og den har vist sig at illustrere bestyrelsens visioner, værdier og mål.

I visionscirklen opstod følgende 8 ord, som er de mest betydningsfulde for bestyrelsen:

Åbenhed, Glæde, Fællesskab, Traditioner, Netværk, Frivillighed, Håndbold og “Vi fikser det”

 

 

Fremtiden i Hjørring Håndbold, vil byde på masser af fællesskabsfremmende aktiviteter, og bestyrelsen forventer stor opbakning og velvilje til at deltage i praktisk og planlægningsopgaver. 

Håndboldmæssigt vil fremtiden vil bringe stor ambitiøse mål, som blandt andet at have hold i alle ungdomsrækker, både piger og drenge.

Vi ønsker en klub hvor alle medlemmer kan blive så dygtig som man selv ønsker at blive.   Det kræver dygtige trænere, både menneskeligt og håndboldmæssigt, og der er også derfor vi er igang med at udvikle et stor projekt, hvor vi om få år har de første trænere, fra egne rækker.

Hjørring Håndbolds bestyrelse ønsker det bedste for alle medlemmer af foreningen, og vil til enhver tid opfordre alle til at opsøge dialog med de til enhver tid siddende medlemmer og vores koordinator Ulrika Mørch.

 

 

Andre