HJØRRING HÅNDBOLD

Støt Hjørring Håndbold med 2.500 kr.

Skift til Sparekassen Vendsyssel, og henvis til Hjørring Håndbold, så støtter du med 2.500 kr.

Tilmelding

Vælg abonnement på listen i bunden af denne side, og klik derefter på “Tilmeld” nederst i “Info- Kolonnen” til højre for holdlisten. Du betaler ved tilmelding med Dankort.

Beløbet pr. måned står anført uden for hver enkelt abonnement. For at se, hvad abonnementerne indeholder klikkes der på hver enkelt abonnement. VIGTIGT! Venligst som senior bedes du vælge det abonnement der passer med din alder.

For at kunne tilmelde sig til et abonnement, skal man først oprettes som medlem.

BEMÆRK, AT DET ER MEDLEMMETS NAVN OG FØDSELSDAG, SOM SKAL UDFYLDES VED OPRETTELSE OG TILMELDING – IKKE NAVNET PÅ DEN BETALENDE FORÆLDRE.

Medlemmerne i samme husstand kan godt tilmeldes under samme e-mail adresse og samme mobilnummer. Det betyder blot, at de får fælles adgangskode, og systemet vil hver gang spørger, hvem af medlemmerne, som man ønsker at tilmelde.

Du skal kun oprette dig som medlem den første gang du tilmelder et abonnement eller hold i Hjørring Håndbold.

HUSK BETALING SKER VED TILMELDING TIL ABONNEMENT.

“Som nyt medlem eller hvis du ønsker at tilføje barn som medlem under dit allerede eksisterende log-in, skal du registreres som medlem inden du kan tilmelde dig et abonnement. Klik på “Tilmeld nedenfor. Hvis tilføjelse af familiemedlem, da log på med dit eget brugernavn og password.”

 

Ved udmelding, skriv til sara.godsk@hotmail.com